Plakinstructies van voordeurstickers

Stap 1

Ontvet de ondergrond waar de voordeursticker komt te hangen. Gebruik gewone huishoudreiniger. Droog na en laat de ondergrond geheel drogen.

Stap 2

Plaats de voordeursticker op een harde vlakke stofvrije ondergrond en geef de folie aan beide kanten een flinke (maar voorzichtige) wrijfbeurt met de strijker of een oude pinpas zodat de voordeursticker weer mooi recht en glad wordt.

Stap 3

Hang de voordeursticker op zijn plaatst met stukjes plakband. Gebruik bij voorkeur schildersplakband. Positioneer de voordeurstickers op de ondergrond met de letters leesbaar naar je toe. Gebruik eventueel een waterpas om te controleren of alles recht hangt. Nu de voordeursticker gepositioneerd is met de stukjes plakband neem je een paar stappen terug om te controleren of alles mooi recht hangt.

Stap 4

Terwijl je het plakband gebruikt als scharnierpunt, til je de voordeursticker op. Pel nu het stevige papier eraf. Zorg ervoor dat de letters van dit stevige papier loskomen en aan het transparante papier blijven hangen.

Stap 5

Plak het transparante papier met de strijker stukje voor stukje, vanuit het midden naar buiten wrijvend aan de ondergrond vast. Wrijf stevig na zodat de voordeursticker goed aan de ondergrond hecht.

Stap 6

Verwijder het plakband en het transparante papier. Trek het transparante papier langzaam en zo plat mogelijk (scherpe hoek) van de ondergrond af zodat de letters op de ondergrond blijven plakken. Het plakken van de voordeursticker is nu klaar.