Voordeursticker meest gestelde vragen

Waar zijn de voordeurstickers van gemaakt?
Voordeurstickers met naam zijn gemaakt van zelfklevende weers bestendige stickers. De voordeurstickers zijn zo dun waardoor het lijkt alsof het is op het oppervlak is geprint/geschilderd en hechten op vrijwel elke gladde ondergronden.

Zijn de voordeurstickers herbruikbaar?
De voordeurstickers met naam zijn niet herbruikbaar. Bij juiste montage hechten de voordeurstickers zo goed op de ondergrond dat ze zullen rekken/scheuren als ze worden verwijderd. Bij het verwijderen van de naamstickers verliest u tevens de exacte positionering van de letters.

De voordeursticker ik in gedachte staat niet in de webwinkel, kan ik een voordeursticker laten ontwerpen?
Een voordeursticker met naam opmaat laten ontwerpen is zeker mogelijk. Mail ons uw voordeursticker wensen met eventueel een voorbeeldschets of een foto van de voordeur. De afmeting van de gewenste voordeursticker of de afmeting van de beschikbare plakruimte in cm. Aan de hand van deze informatie kunnen wij een vrijblijvende voordeursticker offerte maken.

Kan een voordeursticker op een vers geschilderde voordeur geplakt worden?
We raden aan de voordeur minimaal twee weken te laten drogen voor deze te beplakken een voordeursticker. Als test kan een stukje plakband op een onopvallende plek van de voordeur geplakt en weer verwijderd worden. Blijft de verf op de voordeur onbeschadigd en kleeft deze niet op het plakband dan kan de voordeursticker geplakt worden.

Kunnen de voordeurstickers op elke voordeur geplakt worden?
Voordeurstickers kunnen bijna op elke voordeur geplakt worden zolang de ondergrond maar vlak, vet en stof vrij is voordat de voordeursticker erop wordt geplakt. De voordeurstickers zijn zon, wind en regen bestendig en kunnen zodoende zowel binnen als buiten worden geplakt.

Wat is het beste moment om voordeurstickers met naam te plakken?
Het beste moment om de voordeursticker te plakken is op een windstille bewolkte dag. Plak de voordeursticker op zonnige dagen niet vol in de zon maar wacht tot de voordeur in de schaduw valt.

Heeft u ook een voordeursticker vraag dan horen wij die graag via onze contact pagina.