Bestel voordeurstickers met naam veilig met iDEAL, Paypal of pro-forma factuur.

Bestel uw voordeurstickers veilig met iDeal, Paypal of pro-forma factuur.
  • iDeal is via een SSL verbinding van uw eigen internetbankier veilig betalen;
  • iDeal wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken;
  • De voordeursticker betaling vind u direct terug op uw online betaal overzichten
Hoe werkt iDeal?
Bij een voordeursticker bestelling kunt u aangeven dat u met iDeal wilt betalen. Selecteer uw bank waarna u wordt doorgeschakeld naar de beveiligde SSL pagina van uw eigen bank. Uw internetbank vraagt vervolgens of de betaling klopt en verwerkt mag worden. Bankrekening gevoelige informatie zullen hierdoor niet door Voordeurstickers.nl worden gevraagd.

iDeal is ten tijde van dit schrijven beschikbaar bij de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

Voordeurstickers betalen via iDeal


PayPal de bank met de grootste internationale online betalings systeem

PayPal verwerkt creditcard en giro- bankrekening betalingen zonder internetbankieren.

Hoe werkt PayPal?
Bij het afrekenen van een voordeursticker bestelling kunt u aangeven dat u met PayPal wilt betalen. Klik op de PayPal-betaalknop. Hebt u al een PayPal account dan wordt u gevraagd of betaling klopt en verwerkt mag worden met uw PayPal account. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Voordeurstickers wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Heeft u geen account dan kunt u gratis een PayPal account openen. Rekening gevoelige informatie worden alleen door PayPal verwerkt over een SSL beveiligde verbinding. PayPal werkt met de creditcards: MasterCard, Visa Card en gewone bankoverschrijvingen.

Betaal je voordeurstickers veilig met PayPal

Vooruitbetaling

Naast de online betaal systemen van IDeal en PayPal is het ook mogelijk om te kiezen voor de traditionele betaalwijze met een pro-forma factuur. Na ontvangst van de order ontvangt u binnen 24 uur de pro-forma factuur met de betaalgegevens.